Всяка жена се старае  да бъде перфектната приятелка, съпруга и

...
Всяка жена се старае  да бъде перфектната приятелка, съпруга и
Коментари Харесай

Да направим мъжа до нас щастлив

Всяка жена се старае  да бъде съвършената другарка, брачна половинка и майка  и да направи мъжа до себе си благополучен. Ключът към дълготрайната връзка е споделеното щастието на двамата сътрудници. Повечето дами си мислят, че с цел да направят мъжа до себе си щастлив, е задоволително да му сготвят хубава вечеря или да му подарят безценен подарък. Но щастието не се мери в материални полезности. Мъжете също се радват на дребните жестове и по-често ги виждат, въпреки и да не си признават. Те правят оценка високо загрижеността на приятелките си и сигурността във връзката.

За да откриете пътя към сърцето на един мъж, би трябвало да му обръщате повече внимание, да го ласкаете и да изтъквате качествата му пред другите. Когато една жена демонстрира, че почита и цени мъжа си пред други хора, това сигурно ласкае егото му и го кара да се усеща добре.

Жената би трябвало да съумява да накара мъжа до себе си да се усеща сигурен, обичан и мечтан. Тя би трябвало да го поддържа в новите инициативи, да му прави похвали, да бъде с него, когато бърка и се проваля и да се радва за триумфите му. Повечето мъже се усещат щастливи, когато имат постоянна жена до себе си, която умее да се забавлява.

За да го извършите благополучен, не му се карайте и не го критикувайте. Мъжете ненавиждат да бъдат подложени на критика и да им се натяква за нещо, когато не са постъпили вярно. Те обичат да оказват помощ и да се усещат пълноценни. Не се тормозете да търсите помощта му и да се допитвате до неговото мнение.Покажете му, че имате потребност от него и не забравяйте да му се отблагодарите.

За да го накарате да се усеща добре, правете по-често обичаните му занимания. Правете взаимни отстъпки във връзката си и му се доверявайте. Накарайте го да разбере, че той е индивидът за вас и че държите на него. Покажете му, че сте щастлива, когато е с вас. Той надали ще остане апатичен.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР